Escofet: Creativitat urbana

Escofet posa a disposició de la comunitat professional un interessant dossier informatiu sobre el fenomen de les superilles, un concepte urbanístic de tendència mundial, en què participa amb el seu mobiliari a la ciutat de Barcelona. Aquest document es pot descarregar des del lloc web i l’usuari interessat simplement s’ha de registrar mitjançant el formulari preceptiu.

Advertis ha creat una landing page específica per a aquesta campanya de màrqueting inbound, a través de la qual es transmeten els valors de qualitat de la marca i s’acosta una mica més al seu públic, tant a nivell nacional com internacional. Aquesta pàgina d’aterratge s’ha creat en diversos idiomes i forma part d’una campanya de proximitat professional cap a arquitectes, urbanistes i institucions públiques de tot el món.

Client

Escofet

Servei
Analítica web, Diseño web, Email marketing, Optimización SEO

Qualitat urbanística al màxim detall

Escofet és una marca catalana fundada el 1886 que ha participat activament en el desenvolupament urbanístic de moltes ciutats del món mitjançant la fabricació d’elements pensats per a equipament exterior. Són cèlebres els mosaics, entre els quals destaquen els dissenys d’Antonio Gaudí, per pavimentar el centre de la ciutat de Barcelona.

Durant aquests gairebé 140 anys, Escofet ha evolucionat cap a una visió transversal del que representa l’espai públic i per això actualment ofereix al mercat paviments, il·luminació exterior, mobiliari urbà i fins i tot, estructures de formigó, que s’han aplicat a llocs tan rellevants a l’imaginari col·lectiu com és la Sagrada Família.

Informació sobre política de privacitat

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privacitat, premeu aquí .