Skip to content
hipra_covid_19

El repte d’Hipra: Proves PCR i test ràpids per a rebaixar els riscos laborals

Lectura: 5’

Una de les empreses tecnològiques del país amb més reputació mundial en proves de detecció i vacunació animal, la companyia gironina Hipra, ofereix des de fa poques dates un servei professional clau per a la lluita contra el Covid-19. Es tracta de la realització de proves PCR per a qualsevol empresa que desitgi mantenir a ratlla aquest virus dins de la seva organització.

Hipra és una companyia capdavantera des de fa dècades en la prevenció i la fabricació de vacunes per a animals, oferint al mercat de les grans explotacions ramaderes serveis de detecció de patologies diverses mitjançant proves i kits de diagnòstic. En aquesta ocasió, aquesta especialització en el món animal ha estat adaptada també al món de la salut humana, contribuint així a la lluita contra la pandèmia.

Nou espai web anti-coronavirus

Advertis, agència digital col·laboradora d’Hipra, ha creat el nou lloc web Hipracovid19 on es difonen els nous serveis a les empreses, com són la realització de proves PCR i el subministrament de kits de diagnòstic Elisa per a la detecció ràpida d’anticossos del Covid-19. Totes dues proves són claus perquè qualsevol empresa pugui garantir als seus empleats un control d’aquesta malaltia dins de la seva organització.

Perquè han de realitzar-se proves periòdicament tots els directius i empleats?

El control de la pandèmia encara queda lluny perquè l’escenari d’un món protegit i vacunat íntegrament no s’albira fins d’aquí a uns anys. Durant aquest temps, totes les empreses han d’enfocar els seus esforços en la prevenció de riscos laborals perquè un mínim contagi pot provocar la paralització de les seves activitats industrials i efectes econòmics negatius amb un cost moltíssim major del que suposa la realització de proves de detecció.

Tots els esforços són pocs per a que tota la Comunitat prengui consciència de la importància de mantenir un gran rigor en els protocols de prevenció contra aquest virus. A més de les màscares, la distància física, la neteja freqüent de mans i la reducció de les relacions socials, una altra de les maneres d’elevar la consciència dels treballadors és informar-los sobre el seu estat de salut realitzant proves de detecció. Coneixent el seu estat també prevenen la salut dels seus familiars i entorn pròxim, activant l’encerclament social contra la malaltia.

Internet també és un canal de difusió clau en la lluita anti-covid

No totes les empreses saben que tenen a la seva disposició serveis complets per a la prevenció del Covid-19 i quan neix la necessitat de conèixer la situació del seu equip humà, no sempre saben on recórrer. Així doncs, el rol d’Internet és fonamental per a obtenir la informació i el contacte amb els millors experts.

El disseny de l’espai web que Advertis ha creat per a Hipra respon a les necessitats dels cercadors i de les persones, moltes d’elles responsables del departament de persones o de riscos laborals, on s’ofereix informació detallada sobre l’empresa i dels serveis oferts. En ella, es mostren els diferents canals d’informació que l’empresa ha posat a la disposició del mercat, ja que el principal objectiu és mantenir el major nombre de contactes o leads i competir en l’entorn online de manera efectiva.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Contacta amb nosaltres

 Envia’ns aquest formulari

 Truca’ns al 934 157 181

  Escriu-nos a info@advertis.es

  Whatsapp 677 564 120

Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, si us plau prem en política de privacitat.
Més informació: Per consultar la Política de Privacitat, si us plau prem en el seu enllaç.